Ehdotukselle vastuutetun päällikön määritys

Ehdotuksen vastuutettu päällikkö on vastuussa yksittäisen ehdotuksen käsittelystä kanavalla. Ehdotusten eli ideoiden vastuutus voidaan myös automatisoida.

💡Oletustilana toimii manuaalinen vastuutus

⚠️ Huomioithan, että ehdotuksia voi vastuuttaa vain kanavan päälliköille ja omistajille.

Näin pystyt määrittämään millä logiikalla kanavan  ehdotuspäällikkö valitaan:

1. Aloita menemällä haluamallesi kanavalle.
  2. Klikkaa kanavan oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta
  3. Valitse avautuvasta valikosta.
  4. Valitse  käytettävä logiikka

Manuaalinen logiikka eli ehdotusten päällikön manuaalinen päättäminen

Manuaalinen vastuutus on kanavan oletustila, tällöin ehdotusta ei määritetä kenellekään automaattisesti, vaan valitset managerin ehdotuskohtaisesti. Määrittääksesi vastuutetun ehdotus päällikön toimi näin:

1. Valitse ehdotus, jonka haluat vastuuttaa jollekin kanavan jäsenelle.
  2. Paina  kohtaa ehdotuksen oikeassa reunassa
  3. Valitse Vastuuta päälikkö avautuvasta valikosta

4. Paina Vastuuta haluamasi henkilön kohdalla.

Määritä automaattisesti (round robin logiikka)

Round Robin logiikka tarkoittaa, että tehtävät määräytyvät joukolle ihmisiä määrätyssä järjestyksessä.

Esimerkiksi ensimmäinen ehdotus menee käyttäjälle 1, seuraava käyttäjälle 2, jne. kunnes kierros on käynyt kaikki läpi ja alkaa uudestaan käyttäjästä 1.

Round up (1)

Määritä automaattisesti luokituksen perusteella

Luokittelupuu on koko järjestelmän kattava luokittelumenetelmä.

Luokituksen pohjalta lajittelu tapahtuu seuraavasti:

1. Valitse asetuksista Luokituksen mukaan.

2. Valitse mitä luokittelupuuta käytetään

3. Paina lähetä

4. Valitse vastuutettu päällikkö kanavapäälliköistä luokituksen mukaan. Järjestelmä tallentaa vastuutuksen itsestään.

automaatio

Punainen tarkoittaa ettei luokalle ole asetettu vastuutusta

Vihreä tarkoittaa kyseisen luokan vastuuhenkilön olevan valittu

Keltainen tarkoittaa ettei luokalle ole varsinaista käsittelijää, mutta käsittelijä periytyy ylemmästä vihreästä

Ehdotuksen/idean päällikölle lähtee sähköpostiin viesti valinnasta: