Käyttöliittymän värien muuttaminen

Voit muokata Orchidean työtilan värejä vastaamaan organisaationne ilmeen mukaisiksi.

📌Tämä ominaisuus kuuluu Orchidea Professional ja Enterprise versioihin

Voit mukauttaa käyttöliittymän värit teille sopiviksi seuraavasti:

• Siirry työtilan asetuksiin klikkaamalla Orchidean oikeasta yläkulmasta ratas-ikonia.
  • Klikkaa seuraavaksi UI värit Työtilan asetuksista vasemmasta valikosta.
  • Voit valita järjestelmällesi värin yläbannerille, sekä ensisijaisen että toissijaisen värin muualle ohjelmistossa.

• Klikkaa Valitse väri -kohdan alla olevia laatikkoja. Niistä avautuu ikkuna, josta voit valita värin joko värikartalta, tai kirjoittaa värin RGB / HSL- tai HEX- arvot. Arvon tyypin valinta tehdään pienistä nuolista arvolaatikoiden vieressä.

• Klikkaa lopuksi Tallenna.

⚠️Käyttöliittymän värin valinta ja sallitut arvot vaihtelevat sen mukaan mitä selainta käyttää. Kyseessä on siis selainkohtainen ominaisuus, artikkelin esimerkki Chrome-selaimen käyttöliittymästä.