Omien tietojen muokkaaminen

Näin voit asettaa itsellesi profiilikuvan sekä muokata etu- ja sukunimeäsi Orchideassa.

Profiilikuvan asettaminen

1.  Klikkaa oikeasta yläkulmasta - kuvaketta, jossa on nimikirjaimesi tai profiilikuvasi.
  2. Paina esiin tulevasta valikosta .
  3. Raahaa hiiresi ympyrän päälle, jossa on nimikirjaimesi tai vanha profiilikuvasi.
  4. Paina hiiren alle ilmestyvää Muuta avataria painiketta.
  5. Vedä tiedosto näytölle ilmestyvään kohtaan tai hae kuva tiedostoistasi.
  6. Lopuksi paina Avaa/Open.

Nimen muuttaminen

1.  Klikkaa oikeasta yläkulmasta - kuvaketta, jossa on nimikirjaimesi tai profiilikuvasi.
  2. Paina esiin tulevasta valikosta .
  3. Paina Nimi ja yhteystieto kohdan vierestä kuvaketta.
  4. Kirjoita etu- ja sukunimesi.
  5. Kun olet valmis paina Tallenna.