1. Tietokeskus
  2. Yhteiset toiminnot
  3. Kanavien, haasteiden ja työpajojen yhteiset ominaisuudet

Valitse oletusarvoinen tekoälymalli työpajoja, haasteita ja kanavia varten

Voit valita oletusarvoisesti käytettävän tekoälymallin työpajoille, haasteille ja kanaville.

💡 Lue täältä, miten kanavan, haasteen tai työpajan omistaja tai päällikkö voi määritellä tarkemmin miten tekoälyä hyödynnetään hänen kanavassa, haasteessa tai työpajassa: Määritä tekoälymalli ja tekoälyominaisuuksien käyttäjäoikeudet kanavassa, haasteessa tai työpajassa

📌  Tämä ominaisuus kuuluu Orchidea Professional ja Enterprise versioihin

Näin voit määrittää oletusarvoisen tekoälymallin, jota käytetään uusissa kanavissa, työpajoissa ja haasteissa.

1. Siirry asetuksiin Orchidean oikeassa yläkulmassa olevasta -kuvakkeesta.
  2. Valitse sitten vasemmanpuoleisesta valikosta Asetukset.
  3. Tekoälymallit -osio sijaitsee välilehden alareunassa. Valitse pudotusvalikoista tekoälymallit, jota haluat käyttää oletusarvoisesti työpajoissa, haasteissa ja kanavissa.