Anonyymi ehdotusten kirjaus ja kommentointi

Voit määritellä asetuksista, sallitko kanavien, haasteiden ja työpajojen omistajien sallia anonyymien ehdotusten ja kommenttien kirjaamisen.

📌Tämä ominaisuus kuuluu Orchidea Professional ja Enterprise versioihin

Määritelläksesi anonyymisuuden toimi näin:

1. Siirry työtilan asetuksiin klikkaamalla Orchidean oikeasta yläkulmasta ratas-ikonia

2. Klikkaa sen jälkeen vasemman laidan navigaatiosta kohtaa Asetukset.

3. Asetuksista löydät kohdan Anonyymisuus asetukset. Voit sallia anonyymien ehdotusten kirjaamisen ja kommentoinnin klikkaamalla sininen siniseksi.
  4. Voit estää anonyymit kommentit ja ehdotukset klikkaamalla kohtaa uudelleen.

Sen jälkeen, kun anonyymi ehdotusten kirjaus ja kommentointi on otettu käyttöön Orchidea työtilassa yllä kuvatulla tavalla, pitää se vielä erikseen ottaa käyttöön halutuissa haasteissa ja kanavissa tässä artikkelissa kuvatulla tavalla: Lue täältä anonyymien kommenttien ja ehdotusten salliminen kanavalla