1. Tietokeskus
  2. Yhteiset toiminnot
  3. Kanavien, haasteiden ja työpajojen yhteiset ominaisuudet

Ehdotusten tuominen CSV-tiedostoista

Tuo ehdotuksia CSV-tiedostona esimerkiksi Excelistä

💡Jos luot tuontitiedoston Microsoft Excelissä, käytä tiedostomuotona CSV UTF-8.

Valitse kanava tai työpaja, johon haluat tuoda ehdotukset:

1. Paina ratas (asetukset) kanavan tai työpajan oikeasta yläkulmasta.

2. Valitse avautuvasta valikosta Tuonti.

Tuontisivulla paina Valitse paikallinen CSV-tiedosto tietokoneeltasi.

Kun tuot tiedoston, se järjestetään valitsemalla erotin.

2022-04-14_12-49-20

Jos sarakkeessa on tietoja, jotka sisältävät päivämäärämuodon, sinun on valittava päivämäärämuoto. Päivämäärämuodon on vastattava sarakkeessa olevaa muotoa.

Ohitettavien rivien määrä- valinta ohittaa valitut rivit.

Esimerkiksi; Excel taulukon otsikkosolut voidaan ohittaa.

Valitse kentät, joilla määritetään, missä kohtaa ehdotusta valitun sarakkeen tiedot näytetään.

Voit tuoda useita sarakkeita yhden kentän alle. Ne näkyvät saman otsikon alla (Lomakekenttä).

Esikatsele ehdotusta Näytä- näkymässä.

2022-04-14_14-28-49

Sinun on määriteltävä jokainen sarakeasetus. Voit myös valita Älä tuo -vaihtoehdon. Kun olet tehnyt valintasi, valitse Lähetä.

⚠️ Jos tiedostossa on monta saraketta, on selattava vaakasuunnassa.

Kun ehdotukset on tuotu, ne näkyvät kanavalla uusina ehdotuksina.