Haaste-asetukset

Haaste-asetuksista voit esimerkiksi muuttaa haasteen ulkokuvaa, toimintaa tai jakaa haasteetta.

Haasteen asetuksiin pääset bannerin oikeasta yläkulmasta ratas (asetukset)-symbolin takaa.

Yleiset

Yleiset -sivulla on kaksi välilehteä. Tiedot -välilehti sekä Asetukset -välilehti.

Tiedot- välilehdeltä voit muuttaa haasteen nimeä, pääkuvausta ja bannerikuvaa.

Asetukset- välilehdeltä voit muuttaa seuraavia asetuksia:

Syötteen luokittelu

Ota käyttöön luokittelu valitsemalla Aseta luokitus.

💡Lisää tietoa luokittelusta:

Luokittelun käyttö

Luokittelun luominen

Anonyymit asetukset

Järjestelmänvalvoja voi määritellä asetuksista, annetaanko haasteiden omistajien sallia kanavillaan anonyymien ehdotusten ja kommenttien kirjaamisen.

Alla olevat linkit johtavat kanavien hallinnan ohjeistuksiin, haasteiden asetukset toimivat samalla tapaa.

Haasteen näkyvyys

Voit valita onko haaste avoin vai yksityinen.

💡 Mikäli haluat rauhassa keskittyä haasteen koostamiseen ennen kuin se näkyy kaikille käyttäjille, voit työstää sitä yksityisessä tilassa ja vaihtaa julkiseksi kun olet valmis.

Arkistoi haaste

Arkistoi haaste painamalla Arkisto-nappia.

⚠️Jos arkistoit haasteen, se siirtyy arkistoon ja poistuu valikosta.

Poista haaste

Poistaaksesi haasteen paina poista painiketta.

Vahvista haasteen poistaminen kirjoittamalla haasteen nimi. Voit poistaa haasteen vain, kun sillä ei ole ehdotuksia.

Automaatio

Automaatio-asetuksista eli ehdotusten vastuutuksen asetuksista, voit määritellä kenelle ehdotuksen vastuu menee automaattisesti.

Julkinen lomake

Julkinen keräys mahdollistaa ehdotusten ja kommenttien keräämisen Orchidean käyttäjien ulkopuolisilta tahoilta.
Voit sallia julkisen keräyksen samalla tavalla kuin kanavillakin.

Jäsenet

Hallitse haasteen jäseniä, kutsu uusia jäseniä, hallitse haasterooleja ja lähetä muistutuksia haasteeseen kutsutuille.

Vieraiden itseilmoittautuminen

Vieraiden itseilmoittautumisesta voit jakaa haasteen työtilan ulkoisille osallistujille. Toisinkuin jakaminen Vieraiden itseilmoittautuminen vaati rekisteröitymisen.

💡Lue lisää vieraiden itserekisteritöitymisestä: Ulkopuolisten osallistujien itseilmoittautuminen.

Sähköposti

Sähköposti kohdasta voit luoda automaattisen sähköpostin, joka lähetetään kaikille henkilöille, jotka ovat kirjanneet haasteeseen ehdotuksia. Paina sininen -painike siniseksi, jos haluat ottaa toiminnon käyttöön.

Jakaminen

Jakaminen toiminnolla voit jakaa haasteen yksinkertaisella linkillä ulkoisille osallistujille. Jakaminen toimintoa käyttäessä ulkoisten osallistujien ei tarvitse rekisteröityä Orchideaan toisinkuin Vieraiden itseilmoittautumisessa.