Haasteen jakaminen ulkoisille osallistujille

Voit jakaa haasteen yksinkertaisella linkillä ulkoisille osallistujille. Ulkopuoliset pääsevät haasteeseen helposti klikkaamalla linkkiä, eikä rekisteröitymistä tarvita.

💡Jos haluat, että ulkoisten osallistujen pitää rekisteröityä haasteeseen käytä vieraiden itseilmoittautumista. Lue lisää: Salli vieraiden itserekistereröityminen

Näin voit jakaa haasteen ulkoisille osallistujille:

1. Klikkaa oikeasta yläkulmasta ratas (asetukset) painiketta ja valitse Jakaminen.

2. Paina + Luo uusi linkki.

3. Päätä, mitkä kaikki käyttöoikeudet haluat antaa linkin käyttäjille.

4. Voit kopioida linkin leikepöydälle klikkaamalla linkkiä hiirellä.

Vierailijan pääsyn hallinta linkin avulla

Voit hallita luotujen linkkien käyttöoikeuksia seuraavasti:

• Ottamalla linkin tilapäisesti käytöstä tai
  • Poistamalla sen pysyvästi tai
  • Muuttamalla linkin käyttäjien käyttöoikeuksia.