Ilmaisversion päivittäminen Team-versioon

Voit päivittää tilauksesi Team versioon milloin vain Orchideassa.

⚠️ Päivittääksesi tilauksen sinun työtilaroolin tulee olla Omistaja.

Päivittääksesi Orchidean Free tilauksen Team-versioon, aloita menemällä asetuksiin - merkistä työtilan oikeasta ylänurkasta.

• Asetuksissa siirry kohtaan Tilaus vasemmasta valikosta ja klikkaa sitten Päivitä oikeasta reunasta. Jos et näe päivitä painiketta, sinulla ei ole omistajan oikeuksia työtilaan. Tässä tapauksessa pyydä omistajaa päivittämään tilaus tai antamaan sinulle Omistaja-oikeudet.

Click on Päivitä

• Valitse laskutusväli kuukausittain tai vuosittain, ja klikkaa Tilaa. Mikäli haluat ottaa Business version käyttöön, klikkaa ota meihin yhteyttä.
Click on Laskutusvälit
  • Siirryt automaattisesti maksupalveluun. Valitse maksupalvelussa kuukausien määrä, jotka haluat ostaa ja lisää mahdollinen alennuskoodi. Täytä korttisi tiedot, ja kun kaikki tiedot on täytetty, klikkaa lopuksi Maksa ja tilaa.
Click on Määrä 1