Julkisen keräyksen asetukset

Voit sallia julkisen keräämisen kerätäksesi vastauksia Orchidean käyttäjien ulkopuolisilta tahoilta.

1. Mene kanava-asetuksiin painamalla ratas (asetukset) oikeasta yläkulmasta.

2. Valitse valikosta Julkinen lomake.

1. Valitse lomakkeen asettelu.

Jos valitsit Yksi sarake, asettelu näyttää tältä.

Kahden sarakkeen asettelu näyttää tältä:

2. Lisää tietoteksti lomakkeelle. Kuvaile, millaisia ehdotuksia etsit.

3. Lisää kiitosteksti käyttäjälle, joka on lähettänyt ehdotuksen.

4. Vapaaehtoinen käyttäjän sähköpostin kerääminen. Jos idean ehdottaja haluaa, hän voi jättää oman sähköpostiosoitteensa. Alla olevaan tekstikenttään voi laittaa viestin käyttäjälle sähköpostin keräämisestä, esimerkiksi: "Mikäli haluat, että olemme yhteydessä innovaatiohaasteen tuloksista, jätä sähköpostiosoitteesi".

5. Julkisen keräyksen salliminen. Valitsemalla tämän valinnan, Orchidea luo automaattisesti linkin lomakkeelle, jonka voit jakaa esimerkiksi sähköpostitse tai laittaa verkkosivuillesi.

Linkki ilmestyy valikon alapuolelle: