Tulosten mittaaminen kuplakaaviolla

Kuplakaavio mallintaa ehdotukset X- ja Y- akseleiden avulla

1. Kuplakaavioiden sijainnit

Pääset katsomaan ehdotusten arviointeja visuaalisesti kuplakaavion avulla valitsemalla:

Kanava-> Työnkulku-> Kaavion ikoni oikeasta yläkulmasta

Kuplakaavio haasteessa:

Haaste-> Hallinta-> Arviointi-> Näytä kuplakaavio

2. Säätämällä X- ja Y- akselin arvoja saat ehdotusten arvot asetettua kaaviolle.

• Arvot kaaviolla ovat ehdotuksen lomakkeella annettuja numeraalisia arvioita ja sijoittuvat valittujen arvojen mukaisesti kaaviolle.
  • Arvojen valinta tapahtuu X- ja Y-akselien päädyistä.

2022-03-28_15-38-35

• Malli kuplakaaviosta, jolla on paljon ehdotuksia. Monivärisissä kuplissa on useampi samanarvoinen ehdotus.

bubble chart

3. Ehdotusten katselu kuplakaaviolla

• Näet ehdotuksen nimen viemällä kursorin kuplan päälle.

2022-03-30_08-23-31

• Klikkaamalla kuplasta pääset lukemaan ehdotuksen ja sen kommentit, arvioinnit ja päätökset.
  • Voit sulkea ehdotuksen ja palata kuplakaaviolle oikeassa yläkulmassa sijaitsevasta ruksista.

2022-03-30_08-55-10

💡 Kuplakaavio on erityisen kätevä arviointivaiheessa, sillä näet kaikki ehdotukset yhtä aikaa.