Käyttäjän merkitseminen julkaisuun @-merkillä

Voit merkitä käyttäjiä @-merkin avulla mihin vain tekstikenttään.

1. Kirjoita @-merkki ja ala kirjoittaa käyttäjän nimeä tekstikenttään. Valitse käyttäjä klikkaamalla.

2. Käyttäjän voi merkitä tekstikenttään niin ehdotuksessa kuin kommentissakin. Käyttäjä saa sähköpostin merkinnästä. Orchidea lähettää kerran tunnissa Sinut on mainittu sähköpostin, josta näet kaikki viimeisen tunnin aikana tehdyt merkinnät ja sinulle lähetetyt tehtävät.