Kanavan nimen ja kuvauksen muuttaminen

Tässä artikkelissa käymme läpi, miten voit muuttaa kanavan nimeä ja kuvausta.

Voit muokata kanavan nimeä ja kuvausta myös jälkeenpäin kanavan asetuksista.

1. Aloita menemällä haluamallesi kanavalle.
  2. Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa undefined-Oct-07-2022-08-52-34-41-AM kuvaketta.
  3. Valitse undefined-Oct-07-2022-08-52-34-56-AM avautuvasta valikosta.
  4. Klikkaa Muokkaa nimeä kohtaa tai Muokkaa kuvausta.
  5. Avautuvassa ikkunoissa kirjoita haluamasi nimi ja kuvaus niille tarkoitettuihin kenttiin.
  6. Paina lopuksi lähetä.