Bannerin lisäys kanavalle

Tee kanavastasi persoonallisempi lisäämällä banneri eli taustakuva kanavasi taustalle.

💡Kanavan bannerin koko on 1600 x 300 pikseliä

Voit mukauttaa kanavan ulkoasua sinun tarpeisiin sopivaksi muuttamalla kanavan bannerin.

1. Mene haluamallesi kanavalle.
  2. Klikkaa kanavan oikeassa yläkulmassa kuvaketta
  3. Klikkaa -välilehteä
  4. Kanavan tiedoista klikkaa kohdan Kanavan banneri vierestä Lataa kuva.

5. Valitse kuvatiedosto, jonka haluat ladata taustakuvaksi ja tuplaklikkaa tiedostoa tai klikkaa Avaa.

Bannerin sijoittelun muuttaminen.

Voit halutessasi muuttaa bannerin asettelua sen jälkeen, kun kuva on ladattu. Muuttaaksesi bannerin sijoittelua paina Muuta bannerikuvan sijoittelua. Voit muuttaa bannerin asettelua vaaka- sekä pystytasossa.