Tehtävän suorittaminen

Tässä artikelissa käymme läpi, miten suorittaa sinulle lähetetty tehtävä.

Mikäli sinulle on lähetetty tehtäviä, näet niiden määrän Orchidean oikeasta yläkulmasta - kuvakkeesta. Kun klikkaat kuvaketta, sinulle avautuu tehtävälista, josta näet sinulle lähetetyt tehtävät. Uudesta tehtävästä tulee ilmoitus myös sähköpostitse.

Tehtävälistalla olevat tehtävät on värikoodattu seuraavasti:

• Sininen: kommentointi
  • Vihreä: tehtävä tavallisesta lomakkeesta
  • Vaaleanpunainen: tehtävä valinnan sisältävästä lomakkeesta kuten päätöksestä

Näin suoritat tehtävän

1. Klikkaa ensin tehtävälista auki oikeassa yläkulmassa olevasta - kuvakkeesta.
  2. Klikkaa vasemmalle avautuvassa Omat tehtävät -valikossa tehtävää, jonka haluat suorittaa.
  3. Avautuvassa Hallitse - valikossa klikkaa suoritettavaa tehtävää, toimi tehtävän mukaisesti (kommentoi, täytä tarvittavat kentät tai valitse lomake, jonka täytät) ja paina lopuksi Lähetä.

📌 Tehtävä katoaa Omat tehtävät -listalta automaattisesti, kun se on suoritettu.