Työnkulun statuksen ohjeen luominen

Tässä artikkelissa käymme läpi, miten luoda ohje työnkulun statukseen. Ohje viestittää kanavan käyttäjälle, miten kyseissä työnkulun vaiheessa toimitaan.

⚠️ Pystyt lisäämään työnkulun vaiheisiin ohjeita vain jos sinulla on omistaja- tai kanavapäällikkö-tasoinen rooli kanavassa tai olet koko työtilan järjestelmänvalvoja tai omistaja.

Työnkulun vaiheisiin voi lisätä ohjeita kahdella eri kohdassa. Ohjeita voi lisätä työnkulun vaiheeseen jo käytettävissä olevalla kanavalla ja kun tehdään uutta kanavaa. Klikkaamalla tästä pääset lukemaan, miten luot työnkulun statuksen ohjeen uutta kanavaa luodessa.

Työnkulun vaiheen ohjeen luominen jo olemassa olevalle kanavalle

1. Mene haluamallesi kanavalle.
  2. Klikkaa Työnkulku-välilehtiä.
  3. Paina image-png-Oct-07-2022-12-04-55-59-PM kuvaketta käsittelyvaiheen oikeassa yläkulmassa.
  4. Klikkaa Muokkaa.
  5. Kirjoita työnkulun vaiheen kuvaus Ohje kohdan alle.
  6. Lopuksi paina Lähetä tallentaaksesi kuvauksen.

Pystyt näkemään työnkulun vaiheen kuvauksen painamalla työnkulun nimen viereen ilmestyvää info-painiketta