1. Tietokeskus
  2. Hallinnointi
  3. Käyttäjien hallinta ja kutsuminen

Uusien käyttäjien ja vierailijoiden kutsuminen

Kutsu uusi käyttäjä

⚠️ Nämä ominaisuudet ovat vain työtilan järjestelmänvalvojan ja omistajan käytettävissä

💡 Voit myös sallia käyttäjien itserekisteröitymisen. Ohjeet itserekisteröitymisen sallimiseen löydät täältä.

Voit kutsua uusia käyttäjiä Orchideaan lähettämällä kutsun sähköpostiin.

1. Siirry työtilan asetuksiin klikkaamalla Orchidean oikeasta yläkulmasta ratas-ikonia

2. Siirry vasemmalta valikosta kohtaan Käyttäjien hallinta.
  3. Klikkaa + Kutsu uusi käyttäjä.
  4. Käyttäjäroolit tarkemmin löytyvät täältä
  5. Kirjoita Sähköposti - kenttään kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite.
  6. Määrittele kutsuttavalle käyttäjälle rooliksi joko omistaja, järjestelmänvalvoja, käyttäjä tai vieras kohdan Rooli alla olevasta valikosta.
  7. Valitse kanavat, joille haluat kutsuttavan henkilön lisätä klikkaamalla valitse kanavat, ja valitsemalla listalta haluamasi kanavat.
  8. Lähettääksesi kutsun, klikkaa Lähetä kutsu. Voit myös peruuttaa kutsumisen klikkaamalla Peruuta.

Lähettämäsi kutsut näkyvät käyttäjien hallinnassa Kutsut -  kohdan alla. Kutsuttu käyttäjä saa sähköpostiinsa linkin, josta liittyä käyttäjäksi.

Vierailijoiden kutsuminen

• Vierailija on kanavakohtainen vieraskäyttäjä, jolla on pääsy vain niihin kanaviin, joihin kyseisen kanavan kanavapäällikkö tai omistaja on hänet kutsunut.
  • Saat kutsuttua vierailijan toimimalla samoin kuin kutsumalla uuden käyttäjän.
  • Kirjoita kutsuttavan vieraan sähköposti, määrittele kutsuttava henkilö vieraaksi kohdan Rooli valikosta ja valitse kanavat, joille vieraalla on pääsy.
  • Klikkaa lopuksi Lähetä kutsu.

💡 Voit kutsua useita käyttäjiä kerralla kopioimalla listan sähköpostiosotteita kutsukenttään.

💡 Myös kanavan omistajat ja kanavapäälliköt voivat kutsua vierailijoita kanavan jäsenten hallinnasta.

Kutsun peruuttaminen

Kun olet lähettänyt kutsun, voit peruuttaa sen klikkaamalla Kutsut - kohdan alla olevasta listalta Poista - sarakkeesta kuvaketta .