Vierailijoiden salliminen työtilassa

Tässä artikkelissa käymme läpi, miten sallia vierailijoiden kutsumisen työtilaan.

Orchidealla voit halutessasi osallistaa myös vierailijoita ideointitoimintaan. Mikäli haluat sallia vieraiden pääsyn, sinun tulee määritellä se ensin sallituksi asetuksista.

Vieras tarkoittaa kanavakohtaista vieraskäyttäjää, jolla on pääsy vain niihin kanaviin, joihin kyseisen kanavan kanavapäällikkö tai omistaja on hänet kutsunut.

Näin sallit vieraiden kutsumisen työtilaan:

1. Siirry työtilan asetuksiin klikkaamalla Orchidean oikeasta yläkulmasta ratas-ikonia
  2. Klikkaa sen jälkeen vasemman laidan navigaatiosta kohtaa Oikeudet.
  3. Oikeuksisssa on kohta Vierailijat työtilassa. Sen alta voit sallia vieraiden pääsyn työtilaan klikkaamalla kohtaa Salli vieraille pääsy.

Voit kutsua vierailijoita työtilan asetuksissa olevasta käyttäjänhallinnasta ja kanavan käyttäjänhallinnasta