Anonyymit kommentit ja ehdotukset

Näin voit ottaa käyttöön anonyymit ehdotukset ja kommentit Orchidean kanavassa, haasteessa tai työpajassa.

💡Lue täältä lisää, miten työtilan omistaja tai järjestelmänvalvoja voi sallia anonyymit kommentit ja ehdotukset työtilassa.

📌Tämä ominaisuus kuuluu Orchidea Professional ja Enterprise versioihin

Mikäli järjestelmässä on sallittu anonyymit ehdotukset ja/tai anonyymi kommentointi, voit kanavan omistajana sallia tai estää sen omalla kanavallasi. Tehdäksesi näin toimi seuraavalla tavalla:

1. Siirry haluamaasi kanavaan, haasteeseen tai työpajaan.
  2. Mene kanava-asetuksiin klikkaamalla ratas (asetukset)-kuvaketta sivun oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Asetukset -sivu avautuvasta valikosta.
  4. Kohdasta Anonyymit asetukset paina Muokkaa nimettömyyttä.

5. Klikkaamalla siniseksi sallii kanava nimettömyyden
  6. Paina Lähetä tallentaaksesi muutokset.