Ehdotusten kirjaaminen

Näin kirjaat ehdotuksen Orchideaan

1. Aloita ehdotusten kirjaaminen valitsemalla haluamasi kanava tai haaste vasemman laidan päänavigaatiosta.
  2. Klikkaa kanavassa tai haasteessa + Luo uusi ehdotus.
  3. Täytä lomake selkeästi. Pyri kuvaamaan ehdotustasi siten, että kuka tahansa ymmärtää sen. Jos haluat lisätä ehdotukselle toisen kirjaajan, klikkaa lomakkeen alaosassa.
  4. Paina lopuksi Julkaise.

📌 Huomioi, että pakolliseksi määritellyt kohdat lomakkeessa on täytettävä, jotta ehdotuksen voi julkaista.

Nimetön kirjaaminen

Mikäli anonyymit ehdotukset ovat sallittuja, voit kirjoittaa ehdotuksesi nimettömästi.

• Aloita ehdotusten kirjaaminen samoin kuten tavallisestikin.
  • Mikäli anonyymit ehdotukset ovat sallittu, lomakkeen lopussa on kohta Lähetä nimettömänä. Klikkaa sitä, jolloin ehdotuksesi näkyy nimettömänä.