1. Tietokeskus
  2. Yhteiset toiminnot
  3. Orchidea mobiili sovelluksen käyttö

Ehdotusten luominen mobiilisovelluksessa

Tässä artikkelissa käymme läpi, miten luoda ehdotus Orchidea mobiilisovelluksessa.

1. Aloita ehdotusten kirjaaminen menemällä haluamallesi kanavalle tai kotisivulle.
  2. Oikeasta alakulmasta klikkaa luo ehdotus mobileapp painiketta.

3. Jos aloitit ehdotuksen kirjaamisen kotisivulta valitse, millä kanavalla haluat ehdotuksen julkaistavan.

4. Täytä ehdotuksen kirjaus lomake selkeästi. Pyri kuvaamaan ehdotustasi siten, että kuka tahansa ymmärtää sen.

5. Jos haluat lisätä liitetiedostoja paina + Lähetä tiedostoja. Ottaaksesi kuvan sillä hetkellä paina Kamera. Jos haluat lisätä kuvan kameranrullasta klikkaa Sisäinen tallennustila. Jotta voit lisätä kuvia tai ottaa kuvan, sinun pitää sallia Orchidea mobiilisovelluksen pääsy kameraan ja kameranrullaasi.

6. Paina lopuksi Julkaise.