Ehdotusten luonnokset

Sinun ei tarvitse julkaista ehdotustasi heti. Voit tallentaa sen myös luonnoksena.

Joskus sinulla on vain hetki aikaa kirjoittaa ylös muutama avainsana ehdotuksestasi, jotta et unohtaisi sitä. Ja aiot viimeistellä sen myöhemmin, kun sinulla on enemmän aikaa. Näissä tapauksissa voit tallentaa ehdotuksesi luonnoksina Orchideaan.

Ehdotuksen tallentaminen luonnoksena

1. Klikkaa + Luo uusi ehdotus nappulaa haluamassasi kanavassa, haasteessa tai työpajassa.
  2. Täytä tietoa johonkin ehdotuksen kirjaamislomakkeen kentistä
  3. Näet oikeanpuoleisessa paneelissa kohdassa Luonnos tallennettu , Lisää kirjaajia -linkin alapuolella, kun Orchidea tallentaa ehdotuksesi luonnoksena.
  4. Kun luonnos on tallennettu, voit jatkaa Orchidean käyttöä esim. klikkaamalla Koti -linkkiä tai jotain muuta käyttöliittymäelementtiä.

Tarkastele, hallinnoi ja julkaise luonnoksia

1. Siirry Orchidean vasemmassa navigaatiossa kohtaan Omat luonnokset
  2. Voit poistaa luonnoksen napsauttamalla kortin oikeassa alakulmassa olevaa roskakori-kuvaketta.
  3. Avaa luonnos napsauttamalla sen otsikkoa tai kuvaa
  4. Kun olet saanut luonnoksen muokkauksen valmiiksi, voit julkaista sen napsauttamalla Julkaise -painiketta.
    1. Jos haluat vain muokata luonnosta, mutta et julkaista sitä, voit siirtyä pois sen muokkauksesta, kun näet Orchidean oikeassa paneelissa, että Luonnos tallennettu -kohdassa tämän hetkisen kellonajan.