Ehdotusten hakeminen

Näin haet Orchideassa

Orchideassa on hakutoiminto, jonka avulla voit etsiä ehdotuksia niistä kanavista, haasteista ja työpajoista, johon sinulla on pääsy.

Hakukenttä löytyy keskeltä ylänavigaatiota. Kun alat kirjoittamaan hakusanaasi, näet hakukentän alapuolella listana hakusanallasi löytyvät ehdotukset. Klikkaamalla ehdotusta tästä listasta siirryt suoraan valitsemaasi ehdotukseen.

Voit hakea myös hashtageillä kirjoittamalla hakukenttään #-merkin ja siihen liittyvän avainsanan.

Jos kirjoitat hakusanasi loppuun saakka ja painat lopuksi Enter-näppäintä saat kaikki hakutulokset listaan, josta niitä on helppo käydä läpi.

Hakutulosten suodattaminen

Hakutulosten listanäkymässä voit suodattaa tuloksia monipuolisesti

• luokittelun
  • kirjaajan
  • kanavan, haasteen ja työpajan
  • tekemättömän tehtävän
  • hashtagin
  • vastuutetun kanavapäällikön

perusteella.

Voit suodattaa hakutuloksia tärkeimpien luokittelujen perusteella suoraan hakutulosten yläpuolella olevia luokittelujen nimiä klikkaamalla.

Saat kaikki suodatimet auki Kaikki suodattimet nappulaa klikkaamalla. Kaikkien suodattimien lista aukeaa ruudun oikeaan laitaan.

Hakutuloksien tarkastelu listanäkymässä

Käydessäsi läpi hakutuloksia sinulla on kaksi tapaa avata tuloksissa näkyvä ehdotus tarkasteltavaksi. Klikkaamalla ehdotuksen nimeä pääset ehdotuksen käsittelynäkymään, jossa sinulla on käytettävissä ehdotukseen liittyvät käsittelylomakkeet.

Takaisin hakutuloslistaan pääset klikkaamalla ehdotuksen nimen vasemmalla yläpuolella olevaa ← nuolta.

Klikkaamalla hakutuloslistassa ehdotuksen nimen oikealla puolella olevaa -ikonia, ehdotus avataan listan oikealle puolelle kapeaan ikkunaan. Tässä näkymässä hakutuloslistaa jää näkyviin ruudun vasempaan osaan ja sinun on helppo selata eri ehdotuksia avaamalla niitä nimien perässä olevaa -ikonia klikkaamalla.