Ehdotusten kommentointi ja reagointi

Kommentoimalla ja reagoimalla ehdotuksiin autat niitä kehittymään paremmiksi ja näin myös osoitat tukesi hyville ehdotuksille.

Ideoinnissa on erittäin tärkeää myös jatkojalostaa toisten ideoita ja ilmaista mielipiteensä. Siksi kannattaa hyödyntää kommentointi ja reagointi -ominaisuuksia.

Voit kommentoida ja reagoida ideoihin sekä kotisivulla, että kanavien sisällä. Kotisivu on tarkoitettu ideoiden selaamiseen, joten sitä kannattaa hyödyntää ideoiden kehittämisessä, mutta mikäli haluat perehtyä yhden kanavan ideoihin, voit kehittää ideoida myös kanavan sisällä.

Ideoiden kommentointi

Kirjatun idean alaosassa on Kommentti-kenttä, johon voit kirjoittaa oman kommenttisi.

1. Mene haluamasi ehdotuksen kohdalle.
  2. Kirjoita kommenttisi Kommentti-kenttään.
  3. Voit lisätä kommenttiin tiedoston tai useampia tiedostoja.
  4. Paina lopuksi Lähetä.

Ideoihin reagointi

Voit helpolla tavalla reagoida ja tukea ideoita tykkäämällä tai antamalla kruunun idealle. Reagointiominaisuudet löytyvät idean oikealta puolelta siirtämällä hiiren -kuvakkeen kohdalle.

• - Kuvakkeesta voit tykätä ideasta.
  • - Kuvakkeesta voit kannattaa erityisen hyviä ideoita.

•   - Kuvakkeesta voit ilmaista, että ehdotus kannattaisi ottaa mahdollisimman pian.

Voit tehdä näin myös hyviä kommentteja ja kehitysideoita kohtaan.

Anonyymi kommentointi

Mikäli anonyymi kommentointi on sallittu kanavalla, voit lähettää kommentin myös nimettömästi.

1. Aloita kommentin kirjoittaminen kuten tavallistestikin.
  2. ommentoinnin alhaalla klikkaa Lähetä nimettömänä, jolloin kommenttisi näkyy anonyyminä.
  3. Lisää tarvittaessa liitteet kommenttiin
  4. Lopuksi klikkaa Lähetä.

💡Voit järjestää ideat eri kriteerein  -symbolin avulla