Ehdotusten julkaisu

Ehdotuksen kirjaamisen aloittaminen

1. Aloita ehdotusten kirjaaminen menemällä haluamallesi kanavalle vasemmasta valikosta ja klikkaa Luo uusi ehdotus.
  2. Täytä lomake selkeästi. Pyri kuvaamaan ehdotustasi siten, että kuka tahansa ymmärtää sen. Jos haluat lisätä ehdotukselle toisen kirjaajan paina oikealla olevasta valikosta.
  3. Paina lopuksi Julkaise.

📌 Huomioi, että pakolliseksi määritellyt kohdat lomakkeessa on täytettävä, jotta ehdotuksen voi julkaista.

Tekstin muotoilu

Voit muotoilla tekstiä havainnollistavammaksi esimerkiksi listausominaisuuksien, eritasoisten otsikointien ja muiden tekstinkäsittelyominaisuuksien avulla.

1. Kirjoita ensin haluamasi teksti.
  2. Pääset muotoilemaan tekstiä klikkaamalla kolmesti sanaa sekä maalaamalla tekstin.Tuplaklikkaamalla pääset muotoilemaan sanaa.
  3. Myös muotoilun pikakomennot, kuten ctrl+b ja ctrl+i jne. toimivat editointitilassa.

Anonyymit ehdotukset

Mikäli anonyymit ehdotukset ovat sallittuja kanavalla, voit kirjoittaa niitä nimettömästi.

• Aloita ehdotusten kirjaaminen samoin kuten tavallisestikin.
  • Mikäli anonyymit ehdotukset ovat sallittu, lomakkeen lopussa on kohta Lähetä nimettömänä. Klikkaa sitä, jolloin ehdotuksesi näkyy nimettömänä.