Kielen vaihtaminen

⚠️ Näiden asetusten muuttaminen muuttaa järjestelmän kielen kaikille käyttäjille

Voit vaihtaa ohjelmiston kielen asetuksista. Suosittelemme, että yhdessä Orchidea työtilassa käytetään vain yhtä kieltä.

1. Klikkaa ensin valikko auki - painikkeesta.
  2. Mene valikosta Asetukset - kohdan alta Järjestelmänvalvojaan.
  3. Mene sitten valikosta Asetuksiin.
  4. Asetuksista klikkaa haluamaasi kieltä.
  5. Kun uusi kanava perustetaan niin kanavan kieleksi tulee se kieli, joka työtilassa on ollut käytössä kanavan perustamishetkellä. Mikäli työtilan kieli vaihdetaan, pitää kaikki  kanavat luoda uudestaan, jotta niiden kieli saadaan vaihdettua.

Olethan yhteydessä Orchidean tukeen, jos sinulle syntyy kysymyksiä monikielisyyteen tai kielen vaihtamiseen liittyen.