Kotisivun ulkoasun muuttaminen

Mukauta kotisivun ilme sopivaksi

⚠️ Voit muuttaa kotisivun asetuksia vain mikäli roolisi on tyätilan omistaja tai järjestelmänvalvoja.

Kotisivun asetuksista sinulla on mahdollisuus vaihtaa kotisivun ilmettä ja mukauttaa sen sopimaan omaan käyttöönne. Voit muuttaa kotisivulla 1. sivun kuvausta, 2. logoa, sekä 3. bannerikuvaa.

newdemo

Kaikkia näitä pääset muuttamaan menemällä ensin vasemmasta valikosta Koti-sivulle.

• Avaa koti-sivulla työtilan asetukset klikkaamalla image-png-Jul-07-2021-09-42-33-50-AM kuvaketta sivun oikeassa yläkulmassa.

työtilan asetukset

• Asetuksista voit 1. Muokata työtilan kuvausta 2. Vaihtaa logokuvan ja 3. Vaihtaa taustakuvan

1. Työtilan kuvauksen muokkaaminen

1. Vaihtaaksesi työtilan kuvauusta, tai lisätäksesi kokonaan uuden kuvauksen, klikkaa kohtaa 1. Muokkaa työtilan kuvausta.
  2. Kirjoita Työtilan kuvaus -kenttään haluamasi kuvausteksti.
  3. Paina lopuksi Lähetä.
  4. Mikäli haluat lisätä työtilan kuvaus -laatikon kokoa, paina ctrl + enter, jolloin lisäämäsi rivit lisäävät laatikon kokoa.

💡Voit muokata tekstin tyyliä:

• Maalaa haluamasi osuus, jolloin tekstinmuokkaus ominaisuus tulee esille.
  • Tuplaklikkaa sanaa (yksittäisen sanan muokkaus) tai klikkaa tekstiä kolmesti (koko tekstin muokkaus), jolloin tekstinmuokkaus ominaisuus tulee esille.

2. Työtilan logon vaihtaminen

1. Klikkaa Lähetä logo asettaaksesi logon työtilaan.
  2. Etsi ja valitse haluamasi kuva.
  3. Voit vaihtaa uuden logon klikkaamalla uudestaan Lähetä logo, ja valitsemalla sitten uuden kuvan. Voit myös poistaa kuvan klikkaamalla Työtilan logo - asetuksista kohtaa Poista logo.

3. Työtilan bannerin asettaminen

1. Työtilan asetuksissa kohdassa Työtilan banneri (kuva kohta 3.), voit muuttaa työtilan bannerin taustakuvaa.
  2. Klikkaa Lähetä taustakuva.
  3. Valitse haluamasi tiedosto ja avaa se.
  4. Voit vaihtaa uuden taustakuvan klikkaamalla uudestaan Lähetä taustakuva ja valitsemalla uuden tiedoston. Voi myös halutessasi poistaa taustakuvan klikkaamalla Poista taustakuva.

💡Kotisivun bannerin koko on 1440 x 180 pikseliä.

⚠️ Voit muuttaa kotisivun asetuksia vain mikäli roolisi on omistaja tai järjestelmänvalvoja.