1. Tietokeskus
  2. Yhteiset toiminnot
  3. Kanavien, haasteiden ja työpajojen yhteiset ominaisuudet

Määritä tekoälymalli ja tekoälyominaisuuksien käyttäjäoikeudet kanavassa, haasteessa tai työpajassa

Voit määrittää kullekin kanavalle, haasteelle ja työpajalle, mitä tekoälyominaisuuksia on käytettävissä, mitä tekoälymallia ne käyttävät ja mitkä käyttäjäroolit voivat käyttää ominaisuutta.

💡 Lue täältä lisää, miten työtilan omistaja tai järjestelmänvalvoja voi valita oletusarvoisen tekoälymallin työpajoja, haasteita ja kanavia varten

📌 Tämä ominaisuus kuuluu Orchidea Professional ja Enterprise versioihin

Kun luot uuden kanavan, haasteen tai työpajan, se käyttää työtilan asetuksissa määritettyä tekoälymallia. Voit kuitenkin määritellä kanavan, haasteen ja työpajan tasolla:

• mitkä tekoälyominaisuudet ovat käytettävissä ja
  • mitä tekoälymallia kukin ominaisuus käyttää, ja
  • millä käyttäjäroolit voivat käyttää tekoälyominaisuutta

Määritä nämä asetukset seuraavasti:

1. Siirry siihen kanavaan, haasteeseen tai työpajaan, jonka tekoälyasetukset haluat päivittää.
  2. Siirry kanavan asetuksiin napsauttamalla hammasratas ratas (asetukset) -kuvaketta Orchidean oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse avautuvasta valikosta Asetukset.
  4. Klikkaa AI asetusten vieressä Muokkaa AI asetuksia.
  5. Avautuvassa ikkunassa voit määrittää, mitkä roolit voivat käyttää valittua tekoälyominaisuutta ja mitä tekoälymallin versiota ominaisuus käyttää. Huomaa, että ominaisuudet vaihtelevat sen mukaan, oletko kanavassa, haasteessa vai työpajassa.