1. Tietokeskus
  2. Yhteiset toiminnot
  3. Orchidea mobiili sovelluksen käyttö

Orchidea mobiilisovellukseen käyttöönotto

Tässä artikkelissa käymme läpi, miten kirjautua Orchidea mobiilisovellukseen.

Näin kirjaudut työtilaasi Orchidea mobiilisovelluksella:

1. Lataa Orchidea mobiilisovellus laitteestasi riippuen joko App Storesta (iOS-laitteet) tai Google Play Storesta (Android-laitteet).
  2. Ensinäkymä sovellukseen näyttää tältä:

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sille osoitettuun laatikkoon.
  4. Paina Pyydä kirjautumislinkki:
  5. Klikkaa mobiililaitteen sähköpostistasi Join workspace emailia. On tärkeää, että klikkaat sähköpostia siinä mobiililaitteessa, johon olet asentamassa mobiilisovellusta. Jos et löydä sähköpostia, etsi kaikki sähköpostisi sanalla "Orchidea" ja tarkista roskapostikansiosi.
  6. Pääset työtilaan painamalla sähköpostissa olevaa sinistä linkkiä:

7. Linkki vie sinut työtilan etusivulle: