Rajoita käyttäjien ja vieraiden näkyvyys vain heidän omiin ehdotuksiinsa.

Joskus haluat, etteivät käyttäjät näe muiden kirjaamia ehdotuksia. Tämä on näppärää, kun keräät esimerkiksi keksintöilmoituksia tai opinnäytetöiden aihe-ehdotuksia opiskelijoilta.

📌Tämä ominaisuus kuuluu Orchidea Professional ja Enterprise versioihin

📌Tämä ominaisuus on käytettävissä kanavissa ja haasteissa

Voit rajoittaa käyttäjien ja vieraiden näkyvyyden vain omiin ehdotuksiinsa seuraavasti:

1. Siirry kanavaan tai haasteeseen, jossa olevien ehdotusten näkyvyyttä haluat rajoittaa.
  2. Siirry kanavan asetuksiin napsauttamalla kanavan oikeassa yläkulmassa olevaa ratas (asetukset) kuvaketta.
  3. Valitse avautuvasta valikosta Asetukset.
  4. Klikkaa esiin tulevalla sivulla Muokkaa ehdotuksen näkyvyyttä -nappulaa.

5. Valitse avautuvassa ikkunassa ne roolit, joiden haluat näkevän vain omat ehdotuksensa.
  6. Ota asetukset käyttöön napsauttamalla Tallenna.