Unohdetun salasanan uusinta

Näin kirjaudut sisään mikäli unohdit salasanasi

1. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit kirjautuessasi sisään lähettää salasanan nollauslinkin sähköpostiisi. Mene ensin kirjautumissivulle, kirjoita sitten sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Seuraava.
  2. Klikkaa sitten kohtaa Unohtuiko salasana?.

1. Kirjoita Sähköpostiosoite-kenttään oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Lähetä salasanan nollauslinkki postilaatikkooni.

1. Saat sähköpostiisi viestin Orchidea Supportilta, joka sisältää linkin salasanan vaihtoon. Klikkaa linkkiä viestissä
  2. Linkistä avautuvalla sivulla klikkaa Salasanan nollaus alla kohtaa Aloita salasanan nollaus.
  3. Kirjoita uusi salasanasi kenttään Uusi salasana.
  4. Klikkaa lopuksi Nollaa.

1. 📌 Tarkista myös roskapostit, mikäli et saanut viestiä.