1. Tietokeskus
  2. Yhteiset toiminnot
  3. Kanavien, haasteiden ja työpajojen yhteiset ominaisuudet

Salli vieraiden itserekisteröityminen asetuksista

Itseilmoittautumis-toiminnon avulla voit luoda linkin, jonka avulla vieraat voivat rekisteröityä haasteeseen/kanavaan/työpajaan.

Näin luot vieraiden itseilmoittautumislinkin haasteessa/kanavassa/työpajassa:

1. Klikkaa kanavan/haasteen/työpajana oikeasta yläkulmasta ratas (asetukset) painiketta.
  2. Avautuvasta valikosta valitse Vieraiden itserekisteröinti.
  3. Paina + Luo uusi linkki. Voit kopioida linkin klikkaamalla sitä.

Vierailijoiden itseilmoittautumislinkin hallinta

• Niin kauan kuin se on aktiivinen, ihmiset voivat rekisteröityä vieraina tiettyyn kanavaan/haasteeseen/työpajaan linkin kautta.
  • Linkki toimii myös olemassaolevielle Orchidean käyttäjille, joten voit käyttää sitä kutsuaksesi sekä sisäisiä, että ulkoisia käyttäjiä
  • Linkki lakkaa toimimasta, kun se on poistettu käytöstä tai sen voimassaoloaika on päättynyt. Voit luoda useita linkkejä eri käyttäjäryhmille.
  • Aseta vanhentumispäivä klikkaamalla + Vanhenee -sarakkeessa
linkexp