Työnkulun korttien muokkaaminen

Voit mukauttaa kussakin kortissa näkemiäsi tietoja kanavan työnkulun Kanban-näkymässä.

Muokataksesi työnkulun kortteja toimi näin:

1. Mene haluamallesi kanavalle.
  2. Mene Työnkulku välilehdelle.
  3. KIikkaa Muokkaa kortteja.
  4. Valitse avautuvasta modaaliikkunasta, mitä tietoja haluat näyttää korteissa
    1. Ehdotuksen kuva
    2. Vastuutettu kanavapäällikkö
    3. Tehtävien tilanne : keskeneräisten tehtävien määrä ja kokonaismäärä
    4. Ehdotuksen kirjaaja: ehdotuksen kirjanneen käyttäjän nimikirjaimet tai kuva
    5. Epäktiiviset päivät: kortti oikeassa reuna korostetaan punaisella viivalla , jos ehdotus on ollut passiivinen enemmän kuin kanavan asetuksissa määritelty Korosta ei-aktiiviset ehdotukset -kohdassa asetetut päivät
    6. Luonti päivämäärä​
    7. Kommenttien määrä: ehdotusten kommenttien määrä
    8. Odottavat tehtävät:  näytä keskeneräiset tehtävät ja tehtävien määräaika valituille hallintalomakkeille
  5. Kun olet valinnut kortilla näytettävät tiedot, voit
    1. Määritä uudet asetukset vain itsellesi napsauttamalla  Sulje
    2. Tallenna uudet asetukset oletusasetuksiksi kaikille kanavan käyttäjille, jotka eivät ole luoneet henkilökohtaisia ​​asetuksiaan napsauttamalla Tallenna oletuksena tälle kanavalle
    3. Palauta korteissä näkyvät tiedot Orchidean oletusasetuksien mukaiseksi napsauttamalla  Palauta oletusasetukset. Oletusasetukset palautuvat kaikille kanavan käyttäjille, jotka eivät ole luoneet henkilökohtaisia ​​asetuksia korteille.