Uuden kanavan perustaminen valmiin mallin pohjalta

Perusta kanava nopeasti Orchidean parhaisiin käytäntöihin perustuvilla malleilla.

⚠️Yksityinen kanava -ominaisuus kuuluu Orchidea Team, Professional ja Enterprise versioihin.

Voit perustaa Orchideaan kanavia eri käyttötarkoituksiin ja eri osastoille. Aihekohtaisten kanavien avulla ehdotukset pysyvät paremmin hallittavissa ja ovat saatavilla oikeille henkilöille. Voit luoda kuhunkin kanavaan juuri sen käyttötarkoitukseen sopivan prosessin.

Kanavat löytyvät vasemman laidan valikosta. Näet kanavavalikossa julkiset kanavat sekä ne yksityiset kanavat, joissa olet jäsenenä. Tunnistat yksityiset kanavat -kuvakkeesta.

Näin perustat kanavan

1. Napsauta + Uusi kanava vasemman laidan navigaatiossa Kanavat-kategorian alta.
  2. KIilkkaa esiin tulevan ikkunan vasemmassa laidassa kanava mallien nimiä tutustuaksesi mallien kuvauksen, työnkulkuun ja lomakkeisiin.
  3. Kun olet löytänyt sopivan mallin, klikkaa Seuraava
  4. Syötä kanavan nimi ja kuvaus niille varattuihin kenttiin seuraavaksi esiin tulevasa ikkunassa. Suosittelemme 2 - 3 sanan pituisten nimien käyttöä.
  5. Klikkaa Yksityinen -liukukytkintä, jos haluat luoda yksityisen kanavan.
  6. Klikkaa Lähetä luodaksesi kanavan.

⚠️ Voit luoda kanavan vain, mikäli sinulla on riittävät oikeudet.

📌 Kun luot yksityisen kanavan, olet aluksi sen ainoa jäsen. Jos haluat kutsu muita käyttäjiä mukaan kanavaan, tulee sinun lisätä heidät jäseniksi erikseen. Lue: Kanavan jäsenten hallinta

Jos et käyttänyt Orchidean parhaisiin käytäntöihin perustuvia malleja kanavan perustamiseebn, tässä on linkkejä artikkeleihin, jotka auttavat rakentamaan kanavan vaihe-vaiheelta: