Vaiheasetukset

Vaiheasetukset määrittelevät missä järjestyksessä ehdotukset oletuksena näytetään julkaisun jälkeen. Voit muuttaa järjestystä vasemmassa laidassa sekä ehdotukset -välilehdellä.

Näin pääset vaiheasetuksiin:

1. Mene haluamaasi haasteeseen.
  2. Paina Hallinta -välilehteä oikeasta yläkulmasta.
  3. Mene haluamaasi haasteen vaiheeseen painamalla sen nimeä.
  4. Vaiheasetukset löydät vaiheen sivun pohjalta.

vaiheasetukset

Vaiheasetuksien valinnassa kannattaa ottaa huomioon, mitä järjestys tarkoittaa käyttäjälle.

Vaiheen asetukset ovat vaihekohtaisia eli ne voidaan määritellä erikseen haasteen jokaiseen vaiheeseen.

Esimerkiksi parhaiden ideoiden valinta-vaiheessa voi olla järkevintä nostaa listan yläosaan eniten peukkuja tai timantteja keränneet ideat.

Järjestys ehdotukset-välilehdellä

Ensimmäinen valinta määrittää missä järjestyksessä ehdotukset (2) esitetään ehdotukset välilehdellä (1).

ensivalin

💡Voit vaihtaa ehdotukset-välilehdellä listanäkymään yläkulman -valikosta.

Järjestys vasemmassa laidassa

Järjestys (vasen laita) määrittää järjestyksen ehdotusten katselutilassa, vasemmassa reunassa.

Voit myös manuaalisesti vaihtaa järjestystä image-png-Jan-17-2022-01-27-21-21-PM-kuvakkeesta

gggggrfetweg