1. Tietokeskus
  2. Yhteiset toiminnot
  3. Kanavien, haasteiden ja työpajojen yhteiset ominaisuudet

Vie ehdotuksesi Word tai Excel tiedostoon

Voit ladata ehdotuksesi Word tai Excel-tiedostoon. Tämä on erityisen kätevää kun haluat jakaa ehdotukset Orchidean ulkopuolelle.

Kanavassa olevien ehdotusten vienti

1. Siirry valitsemallasi kanavalla Työnkulku välilehdelle
  2. Valitse luettelonäkymä klikkaamalla ikonia välilehden oikeassa yläkulmassa
  3. Valitse haluamasi ehdotukset lisäämällä valinta niiden nimen vasemmalla puolelle olevaan valintalaatikkoon
  4. Klikkaa Työkalut => Vie ja valitse vienti Word tai Excel -tiedostoon
  5. Tiedoston lataaminen alkaa automaattisesti.

Haasteessa olevien ehdotusten vienti

1. Siirry valitsemassasi haasteessa Ehdotukset sivulle
  2. Valitse luettelonäkymä klikkaamalla  ikonia välilehden oikeassa yläkulmassa
  3. Valitse haluamasi ehdotukset lisäämällä valinta niiden nimen vasemmalla puolelle olevaan valintalaatikkoon
  4. Klikkaa Työkalut => Vie ja valitse vienti Word tai Excel -tiedostoon
  5. Tiedoston lataaminen alkaa automaattisesti

Työpassa olevien ehdotusten vienti

1. Siirry valitsemassasi työpajassa Tulos vaiheeseen ja valitse siellä luettelonäkymä
  2. Valitse haluamasi ehdotukset lisäämällä valinta niiden nimen vasemmalla puolelle olevaan valintalaatikkoon
  3. Klikkaa Työkalut => Vie ja valitse vienti Word tai Excel -tiedostoon
  4. Tiedoston lataaminen alkaa automaattisesti