Skip to content

Työpajan arkistoiminen ​

Jos työpaja on tullut päätökseen voidaan se arkistoida. Arkistoitu työpaja katoaa vasemmasta valikosta. ​

Arkistoi työpaja ​

  1. Mene haluamaasi työpajaan.
  2. Klikkaa rataskuvaketta työpajan oikeasta yläkulmasta.
  3. Avautuvasta valikosta valitse Yleiset.
  4. Mene Asetukset -välilehdelle.
  5. Asetukset -välilehden pohjalla paina Arkistoi.
  6. Klikkaa Kyllä varmistaaksesi arkistoinnin.

Löydä arkistoitu työpaja ​

Jos haluat palata jo arkistoituun työpajaan toimi näin:

  1. Aseta hiiresi vasemmasta valikosta löytyvän Työpajat otsikon päälle.
  2. Paina Työpajat otsikon viereen ilmestyvää suurennuslasin kuvaketta.
  3. Klikkaa Arkistoitu nähdäksesi arkistoidut kanavasi.
  4. Voit palata haasteeseen painamalla sen nimeä.